Je voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van je lichaam. En dat heeft een stukje zorg nodig. Bij Kims beauty en pedicure salon kan je  voor twee soorten pedicure behandelingen terecht.

 

De standaard pedicure behandeling : Dit houdt in dat alles word behandeld. 

  • Het desinfecteren van de voeten, nagels knippen, het frezen van de nagels, ingroeiende nagels en/of schimmel/verdikte nagels behandelen, nagelomgeving schoonmaken, eelt en likdoorns  en of wratten behandelen, frezen en als afsluiting de voeten incrémen. 

 

 

De deelbehandeling : Dit houdt in dat als je enkel alleen last hebt van je nagels OF eelt en of  likdoorns hiervoor kunt kiezen. Hiervoor betaal je iets minder, maar komt er ook minder aanbod omdat het simpel weg niet bij iedereen nodig is. 

  • Het desinfecteren van de voeten, Behandeling van eelt, likdoorns en of wratten, frezen en als afsluiting voeten incrémen.

OF

  • Het desinfecteren van de voeten, Nagels knippen, frezen van de nagels, ingroeiende nagels en/of schimmel/verdikte nagels behandelen, nagelomgeving schoonmaken en als afsluiting voeten incrémen.

 

 

Sinds maart 2020 heeft Kims beauty en pedicure salon twee nieuwe certificaten behaald. De sculpture gel voor schimmel/afgebrokkelde nagels of ingroeiende nagels. Dit houdt in als je problemen hebt aan je nagels worden deze gerepareerd. 

 

  • Schimmel nagel: Hierbij word er een nieuwe nagel gecreëerd. Vaak brokkelen deze nagels af. Wat er voor zorgt dat mensen zich schamen en vooral met het warme weer minder snel open schoenen aantrekken. Zonde! Met deze methode is dat verledentijd.

TIP: Voor de zomer deze behandeling ondergaan en kan je afmaken met een mooie gellak zo blijven je nagels 6 weken lang TIP TOP verzorgd. 

  • Ingroeiende/tunnel nagel: Hierbij word er ook een nieuwe nagel gecreëerd. Deze nagels doen voornamelijk heel veel zeer en de meeste mensen zijn ten einde raad. Je hebt dan vaak last van de ''hoekjes van de grote teen'', nagelwallen, kan ook i.c.m. mycose nagels. Door middel van deze methode, verbetert je nagel in een paar behandelingen.