Je voeten zijn een heel belangrijk onderdeel van je lichaam. En dat heeft een stukje zorg nodig. Bij Kims beauty en pedicure salon kan je  voor twee soorten pedicure behandelingen terrecht.

 

De standaard pedicure behandeling : Dit houdt in dat alles word behandeld. Van nagels tot eelt.

 

De deelbehandeling : Dit houdt in dat als je enkel alleen last hebt van je nagels OF eelt en of  likdoorns hiervoor kunt kiezen. Hiervoor betaal je iets minder, maar komt er ook minder aanbod omdat het simpel weg niet bij iedereen nodig is. 

 

Sinds maart 2020 heeft Kims beauty en pedicure salon twee nieuwe certificaten behaald. De sculpture gel. Dit houdt in als je problemen hebt aan je nagels worden deze gerepareerd. 

- Mycose/schimmel nagel: Hierbij word er een nieuwe nagel gecreëerd. Vaak brokkelen deze nagels af. Wat er voor zorgt dat mensen zich schamen en vooral met het warme weer minder snel open schoenen aantrekken. Zonde! Met deze methode is dat verledentijd.

TIP: Voor de zomer deze behandeling ondergaan en kan je afmaken met een mooie gellak zo blijven je nagels 6 weken lang TIP TOP verzorgd. 

- Ingroeiende/tunnel nagel: Hierbij word er ook een nieuwe nagel gecreëerd. Deze nagels doen voornamelijk heel veel zeer en de meeste mensen zijn ten einde raad. Je hebt dan vaak last van de ''hoekjes van de grote teen'', nagelwallen, kan ook i.c.m. mycose nagels. Door middel van deze methode, verbeterd je nagel in een paar behandelingen.

 

 

Klik hier voor de prijslijst te bekijken van de pedicure behandelingen.